voor je verder leest

  • De kosten voor fondsenwerving kunnen (gedeeltelijk) worden opgenomen in de begroting van jouw project: zo kost het je bijna niets!
  • Je hoeft zelf amper uren te investeren in het schrijven van plannen, begroting en de aanvragen richting fondsen en subsidieverstrekkers!
begroting projectplan fondsenwerving

Uurtarief

De Filantrotante werkt niet op basis van no cure no pay of no cure less pay. Fondsenwerven kost commitment zowel voor mij als fondsenwerver maar ook voor de opdrachtgever. Bij no cure no pay is de opdrachtgever niet financieel gecommitteerd wat als gevolg kan hebben dat de overeenkomst ‘makkelijk’ kan worden ontbonden.
De Filantrotante geeft duidelijkheid door enkel en alleen op uurtarief te werken. Je weet als opdrachtgever precies waar je aan toe bent. Voor beide partijen is dit prettig.

Uurtarief: € 70,00

Wanneer mijn inzet meer dan 8 uren bedraagt raad ik je aan gebruik te maken van het ‘Voorafje.
In uitzonderlijke gevallen kan er gebruik gemaakt worden van no cure, less pay. Dan wordt er een basisbedrag betaald na ondertekening van de offerte en zal er daarnaast een bijdrage voldaan dienen te worden na behaald succes. Dit kan een percentage zijn of een vooraf vastgesteld bedrag.

carte de la Filantrotante

‘Voorafje

Je betaalt een lager tarief door vooraf te betalen.
Mogelijk vanaf 8 uren inzet

lekker makkelijk

Je koopt vooraf een ‘Voorafje’

Met dit Voorafje  kun je voordelig en flexibel uren inkopen tegen een vast tarief, waarbij elke ‘Voorafje’gelijk staat aan één uur. Met het ‘Voorafje’ weet je precies waar je aan toe bent: een jaar lang de vrijheid om het in te zetten, geen tussentijdse prijsverhogingen, één factuur en een vaste prijs.

Aantal ‘Voorafjes’ Totaal te betalen Je betaalt per uur slechts :
8 € 540,00 € 67,50
10 € 660,00 € 66,00