Voor wie?

De FilantroTante. Voor wie?

De FilantroTante is er voor stichtingen, verenigingen, overige non-profits maar ook voor de ‘gulle gevers’ en bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben en dit op een creatieve manier willen gaan inzetten.

Focus

Mijn focus ligt op maatschappelijke en sociale initiatieven die in Nederland plaats vinden echter projecten in het buitenland sluit ik uiteraard niet uit.
Bovendien vind ik het  belangrijk dat ook ik ‘feeling’ heb voor het onderwerp want het zou vervelend zijn voor jou en het initiatief wanneer ik op de automatische piloot fondsen ga werven zonder dat ook ik een warm gevoel overhoud aan het project.
Maar niet getreurd wanneer het project  niet matcht bij de filosie van de FilantroTante; daar waar nodig  schakel ik mijn collega fondsenwervers in en probeer de opdracht over te dragen aan hen.

 

 

De FilantroTante helpt bij het doneren aan een goed doel

U heeft het financieel goed en wil graag doneren aan goede doelen en initiatieven ondersteunen omdat u op die manier wilt bijdragen aan de maatschappij?
Met andere woorden: u heeft MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, hoog in het vaandel?
Natuurlijk kunnen banken of andere financieel adviseurs u hierin goed ondersteunen maar vaak blijft het bij het vinden van grote goede doelen én het financieel voordeel wat u heeft bij het doen van giften.
Uw gevoel doet dan niet zo zeer aan de orde?

 

Mijn aanbod

Wilt u ervoor zorgen dat uw geld op de goede plek terechtkomt en dat u echt het verschil kan maken? Dan is het van belang om te weten waar uw geld het beste besteed kan worden en hoe u interessante initiatieven vindt die bij u passen. Waar u gevoel bij heeft.

U wilt  dat uiteraard op een verantwoorde wijze doen aan een organisatie waarbij uw geld ook echt wordt besteed aan de doelgroep.

Ik vind het goede doel waar u graag aan wilt geven, van kleine stichtingen om de hoek tot grote goede doelen. Ik onderzoek, ga in gesprek met de stichting en koppel dit terug met u als potentieel gever.
Geven wordt op die manier een stuk eenvoudiger gemaakt voor u.

Kunt u gewoon bezig zijn met wat u altijd doet!

 

Wilt u  zelf de handen uit de mouwen steken?

Daarnaast kan het zijn dat u, als Major Donor, de handen uit de mouwen wilt steken door u vrijwillig in te zetten voor een goed doel bij u in de buurt. Ook daarvoor bent u bij de FilantroTante aan het juiste adres. Ik verbind de diverse partijen aan elkaar en draag er zorg voor dat een ieder er een goed gevoel aan overhoudt.

 

Mijn diensten zijn altijd maatwerk

 • Wanneer u gebruik wilt maken van mijn expertise kunt u mij mailen of bellen voor een persoonlijke afspraak
 • Ik kom bij u langs en samen bekijken wij waar u graag aan wenst te geven
 • Ik zoek een aantal geschikte goede doelen voor u op
 • Eventueel organiseer ik een persoonlijk gesprek met het goede doel en u als Major Donor

 

De FilantroTante is er voor bedrijven

U bent succesvol ondernemer en wilt doneren aan het goede doel maar ziet de bomen door het bos niet? Ik help u het juiste doel te vinden; kunt u gewoon blijven doen waar u goed in bent: ondernemen!

Of wellicht wilt u uw medewerkers meenemen in de wereld van goede doelen? Ik kan met u en uw medewerkers een aantal goede doelen in kaart brengen en manieren vinden om bij te dragen aan dat goede doel. Dat kan zijn in de vorm van geld maar u kunt ook denken aan ludieke acties ( met uiteraard de nodige PR hiervoor)

 

Mijn diensten zijn altijd maatwerk

 • Wanneer u gebruik wilt maken van mijn expertise kunt u mij mailen of bellen voor een persoonlijke afspraak
 • Ik kom bij u langs en samen bekijken wij waar u graag aan wenst te geven
 • Ik zoek een aantal geschikte goede doelen voor u op die ook passen bij de filosief van uw bedrijf
 • Desgewenst organiseer ik een persoonlijk gesprek met u en het goede doel
 • Ik draag altijd zorg voor transparantie bij het goede doel zodat u weet waar uw gedoneerde geld aan wordt besteed

 

De FilantroTante is er voor stichtingen en verenigingen

Als gecertificeerd fondsenwerver, De FilantroTante help ik jou en je organisatie op weg.

Let wel: ik kijk kritisch naar de organisatie, hun transparantie en het team;  ondersteuning bij het aanvragen van fondsen is dus niet gegarandeerd: daarom ga ik  eerst het gesprek met je aan om te bekijken of het bij mij past.

 • Ondersteuning schrijven projectplan, beleidsplan of sponsorpropositie
 • Schrijven van jouw projectplan, sponsorpropositie en charitymarketingplan
 • Verbeteren zichtbaarheid en positie op de sociale media
 • Zoeken van geschikte fondsen voor jouw project
 • Monitoring en contacten onderhouden met de fondsen
 • Ondersteuning bij de eindverantwoording bij de financiers

 

Hoe gaat het in zijn werk:

Je stuurt mij een mail met een korte inleiding van je project.
Aan de hand daarvan kan ik beslissen of het project bij mij past, vervolgens krijg je  binnen 1 werkdag een antwoord van mij.

Daarna vindt er een persoonlijke of telefonische afspraak plaats om details te bespreken met eventueel een plan van aanpak.
Na het kennismakingsgesprek ontvang je van mij een offerte.

Op jaarbasis ondersteun ik kosteloos drie organisaties. Zodra er ruimte is om een organisatie te ondersteunen doe ik een oproep op Linkedin.

Geen match? Geen probleem

Indien je mij gemaild hebt en wij hebben geen match dan kan ik jouw project voorleggen aan één van mijn collega fondsenwervers.

 

Mijn visie

Mijn toekomstdroom is dat stichtingen niet meer op projectbasis worden gefinancierd maar op organisatiebasis. Bij gebleken succes van een project met daarna een organisatiefinanciering verkrijgen stichtingen bestaansrecht en kunnen zij nog beter hun doelen nastreven!

 

Contact

Tel: +31 6 43031690

Mail: info@filantrotante.nl

Kvk: 51419823

Bank: NL10 INGB 0008 3196 27

 

Social Media