Kom in Actie!

Kom in actie: hoe werkt het

Als FilantroTante krijg ik vaak de vraag of ik iets kan betekenen voor een specifiek persoon en/of gezin. Dat heeft mij doen besluiten om een speciale pagina aan te maken waarop ik deze acties deel. Het betreft vaak mensen en/of gezinnen die in een moeilijke en kwetsbare positie zitten.
De lopende acties vind je hieronder.

Met jouw hulp kunnen wij er samen voor zorgen dat ook deze mensen hun zorgen even kunnen vergeten!
Help mee en kom in actie!

Jouw bijdrage hoeft natuurlijk niet alleen uit geld te bestaan. Regelmatig ben ik op zoek naar hele praktische ondersteuning. Een locatie, een huisje, een activiteit en ook is er soms vervoer nodig. Er wordt ingezet op activiteiten die niet de hoofdprijs kosten; en klein gebaar met een groot resultaat.
Zo is het voor iedereen behapbaar.

Kun jij een eurootje missen voor het goede doel?

Voetbalkleding en -schoenen gezocht!

Stichting Derde Hands zoekt voetbalkleding/schoenen en oefenkleding/attributen voor teams met jonge spelers (8 – 18 jaar) ………..en niet te vergeten voetballen. Zowel voor teams in Afrikaanse als Oost Europese landen, dus zowel winter als zomerkwaliteit!

Mocht u Stichting Derde Hands kunnen helpen, neem dan contact met ze op via mail@derdehands.com

Meisje van 16

Ze is 16 jaar en heeft alles behalve een zorgeloos leven die je van een jongere zou verwachten. Haar moeder is ziek. Ernstig ziek. Haar moeder heeft kanker.

Tijd voor haarzelf is er amper nog bij.
Haar sociale leven wordt kleiner en kleiner.
Bovendien hebben zij en haar moeder het financieel niet breed.

Deze actie is behaald en afgerond! Heel erg bedankt allemaal!

08 augustus 2018 – 01 novermber 2018

Mijn visie

Mijn toekomstdroom is dat stichtingen niet meer op projectbasis worden gefinancierd maar op organisatiebasis. Bij gebleken succes van een project met daarna een organisatiefinanciering verkrijgen stichtingen bestaansrecht en kunnen zij nog beter hun doelen nastreven!

 

Contact

Tel: +31 6 43031690

Mail: info@filantrotante.nl

Kvk: 51419823

Bank: NL10 INGB 0008 3196 27

 

Social Media