Je hebt een idee om je buurt, wijk, dorp of stad mooier te maken. Mensen enthousiast gemaakt om mee te doen. Een plan van aanpak opgesteld en de taken verdeeld.
Klaar voor de volgende stap: het zoeken van een financier die helpt jullie plan te realiseren.
Welk fonds kun je het beste aanschrijven voor je initiatief? Hoe kun je je projectplan voor een subsidieaanvraag nog beter maken?

Vraag het in februari 2019 aan ervaren fondsenwervers. Gratis!

>> Antwoord van ervaren fondsenwervers Stel je financieringsvraag op www.askoverijssel.nl en je krijgt in februari 2019 via dit open platform binnen 24 uur antwoord van Filantrotante of 4Society: ervaren fondsenwervers met inzicht in lokale, regionale en landelijke financieringsregelingen. Let wel, je blijft zelf verantwoordelijk voor het onderbouwen van je aanvraag bij financiers. De fondsenwervers helpen je op weg; je verzamelt en schrijft zelf de benodigde stukken.

>> Eén centraal aanspreekpunt voor initiatiefnemers Ken je de 4D-makelaar van jouw regio al? Dankzij de 4D-aanpak van Stimuland en provincie Overijssel kun je sinds oktober 2018 voor kennis, netwerk en bekendheid voor jouw initiatief terecht bij de 4Dmakelaar in jouw regio. Deze persoon heeft de initiatieven in jouw regio en de rest van Overijssel in beeld. En weet aan wie ze jou en je initiatief kan koppelen voor een nóg beter resultaat. Profiteer ervan!

>> Wat houdt de 4D-aanpak in? Stimuland ontwikkelde voor de provincie Overijssel de 4D-aanpak om sociale initiatieven tot bloei te laten komen. Hiervoor werken vijf 4D-makelaars nauw samen met initiatiefnemers zoals jij en met partners op het gebied van zorg, natuur, sport en cultuur. De aanpak richt zich op:

DURVEN het wegnemen van koudwatervrees bij initiatiefnemers

DELEN het onderling in contact brengen van initiatieven en het on- en offline borgen van kennis

DENKEN praktisch reflecteren op initiatieven en ontdekken waar verbeteringen mogelijk zijn

DOEN zo concreet mogelijk helpen zodat de handen uit de mouwen kunnen

 

Zie ook: www.stimuland.nl/4D